QUÈ ÉS? | QUI SOM? | ON SOM? | FES-TE'N SOCI | ACTUALITAT | ENVIA'NS UN CORREU
CAMPANYA CONVERSEM
 

 Per la Llengua, la Cultura i el País, Conversem

1. Què és "Conversem"?
La campanya "Conversem" és una iniciativa pensada perquè la societat mallorquina prengui consciència de la importància que tenen la llengua, la cultura i l'educació, i del maltractament fiscal que pateixen les Illes Balears.
Perquè és important que els ciutadans, independentment dels seus orígens o de la llengua que parlin, coneguin i valorin com a pròpies les senyes d'identitat de Mallorca, única manera d'estimar-les.
I perquè és important, també, que, com a resultat d'aquesta valoració, en siguin activistes, és a dir, que les defensin i les promoguin en el seu entorn social i en el seu dia a dia.

2. La participació ciutadana, fonament de la campanya
Amb "Conversem" l'OCB vol arribar directament, a través d'una gran campanya de participació ciutadana, a diferents sectors socials amb l'objectiu d'activar-los a favor de la llengua, la cultura i l'educació.
Durant els propers mesos l'entitat farà trobades de petit format amb milers de persones, amb entitats i col•lectius diversos, per fer arribar al conjunt de la societat la necessitat de mobilitzar-se a favor de les senyes d'identitat pròpies. Perquè són els ciutadans els que han de ser agents actius d'un canvi a favor de la llengua, la cultura i el país.
Els grups de persones interessats en fer actes de la campanya us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 971 723 299 o del correu electrònic comunicacio@ocb.cat. També podeu parlar amb la delegació de la nostra entitat en el vostre municipi.

3. La llengua, la cultura i l'educació, bases d'un país millor
L'OCB vol fer, amb aquesta campanya, la seva contribució a la construcció d'un país socialment més cohesionat. Un país que garanteixi a tots els seus ciutadans el dret a conèixer i a viure de manera normal en la llengua pròpia. Un país que sigui més culte, més orgullós de les seves arrels mil•lenàries i alhora més obert a la modernitat. Un país que garanteixi la igualtat d'oportunitats de tots els seus ciutadans a partir d'una escola de qualitat i en català. Un país que gestioni els seus recursos econòmics a favor de la seva població. Un país que, com a conseqüència de tot això, sigui més lliure i més democràtic.

VEURE MÉS