QUÈ ÉS? | QUI SOM? | ON SOM? | FES-TE'N SOCI | ACTUALITAT | ENVIA'NS UN CORREU
NEIX L'ESCOLA DE LLETRES DE MALLORCA
 

NEIX L'ESCOLA DE LLETRES DE MALLORCA

L'Escola de Lletres és una iniciativa que aspira a ser un referent del foment de l'escriptura i de la creació literària i artística en català a Mallorca. Aquesta iniciativa neix d'un acord de col•laboració entre tres entitats: El Gargot, l'Obra Cultural Balear i Ona Mediterrània, totes elles inspirades en uns principis de cooperació, foment de la cultura i difusió d'idees i pensament crític.


L'Escola de Lletres vol ser un espai creatiu, d'experimentació manual amb l'ofici i afició d'escriure, i és per això que hem elaborat un ampli itinerari de cursos alhora que oferim serveis de correcció estilística, ortogràfica i gramatical. Tenim com a objectiu afavorir l'aparició de nous i noves escriptores capaços d'entrar en contacte i renovar l'escenari cultural mallorquí, a més de generar nous discursos i tendències. Pretenem promocionar la cultura i la producció artística en català, i ens dirigim a totes aquelles persones que sentin passió per crear i escriure entorn a disciplines com la literatura, el cinema, el teatre o el periodisme.


Obrim les nostres portes amb tres cursos presencials i amb suport on-line que tractaran les temàtiques de Narrativa Creativa, Relat Eròtic i Crítica Cinematogràfica, i que s'iniciaran el propers dia 13 i 14 d'abril a Can Alcover, espai de cultura. Podeu consultar els horaris, preus i programes a la nostra web. (http://escolalletresmallorca.com)

 

 

Mail de contacte/ Gestió acadèmica:escola.elgargot@gmail.com
Tlf de contacte: 605 56 13 19

 

 

 

 

VEURE MÉS