OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
L'OCB denuncia l'empresonament del govern legítim de la Generalitat i n'exigeix l'alliberament

L’Obra Cultural s’oposa a la decisió de la jutgessa Lamela de decretar presó incondicional al vicepresident Junqueras i als 7 consellers del govern legítim del Principat.

Judicialitzar allò polític, que és tant com dir criminalitzar les idees, no és la manera d’afrontar els esdeveniments del Principat de Catalunya.

El president de l’OCB, Jaume Mateu, afirma que “per moltes persones que tanquin per uns ideals, mai no es podran posar barrots als anhels de llibertat individuals i col·lectius”.

Amb aquesta decisió només es criminalitza el debat democràtic i es posa de manifest, d’una banda, la subordinació de la justícia a l’acció de l’estat espanyol i d’altra, indica clarament el dèficit democràtic d’aquest govern.

Finalment, l’Obra Cultural Balear convida a socis i simpatitzants a participar de totes les mobilitzacions que es puguin esdevenir en la defensa dels drets individuals i col·lectius, apoderament de la ciutadania i de l’aprofundiment democràtic del govern Rajoy.© 2021 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat