OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
L’OBRA CULTURAL BALEAR I EL GOVERN DE LES ILLES BALEARS TREBALLARAN CONJUNTAMENT PER AVANÇAR EN LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA I CULTURAL

L’OCB té el compromís del Govern de trobar les vies de col·laboració necessàries per impulsar la tasca que duu a terme l’entitat cultural. Així s’ha posat de manifest després que una delegació de la nova junta directiva de l’Obra Cultural Balear, encapçalada pel president, Joan Miralles, ha estat rebuda en audiència per la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

Miralles ha aprofitat l’ocasió per traslladar a la presidenta l’objectiu de l’entitat de fer feina de forma transversal per defensar la llengua i la cultura catalanes a les Illes Balears i continuar essent el referent de la societat civil per a tots aquells que estan compromesos amb aquesta tasca.

Així mateix, els mebres de la junta han explicat la necessitat de tenir el suport institucional per reforçar la tasca de l’OCB i poder afrontar els reptes de futur i més quan s’acosta l’efemèride del 60è aniversari de la fundació de l’entitat.

Durant la trobada, s’ha parlat entre d’altres temes de la sensibilitat lingüística que ha de tenir el desplegament de la nova llei educativa i de les propostes que ha presentat el Consell Social de la Llengua Catalana.

La junta directiva agraeix l’envit de la presidenta Armengol de reprendre tots aquests temes en properes sessions de treball amb representants dels diferents departaments del Govern autonòmic. © 2022 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat