OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
L’OBRA CULTURAL BALEAR PARTICIPA EN EL SUS DEL CORRELLENGUA 2022
L’OBRA CULTURAL BALEAR PARTICIPA EN EL SUS DEL CORRELLENGUA 2022

La vicepresidenta de l’Obra Cultural Balear, Catalina Bibiloni, ha estat un dels primers relleus de la flama de la llengua.

L’OCB ha participat en l’inici del Correllengua, una iniciativa de Joves per la Llengua, que ha començat avui matí a la plaça de Cort de Palma i que durant tres dies, recorrerà l’illa de Mallorca.

La vicepresidenta de l’OCB ha agraït la tasca de Joves per la Llengua, que des de fa 27 anys organitzen aquesta iniciativa en defensa de la llengua catalana. Catalina Bibiloni ha recordat que Joves per la Llengua són una entitat germana de l’OCB, referents clau en les mobilitzacions populars a favor de la nostra llengua durant gairebé tres dècades i amb els quals compartim l’objectiu de fer normal viure en català, a Mallorca.

Bibiloni, ha destacat el tarannà participatiu del Correllengua. Durant gairebé tres dècades, milers i milers de voluntaris, han corregut amb la flama de la llengua per tots els municipis de Mallorca.

Així mateix, en nom de l’OCB ha volgut engrescar totes les entitats germanes com Joves per la Llengua i tots els que estimen la llengua catalana a treballar per recuperar-ne i enfortir-ne l’ús social, el repte més important i urgent a què ens enfrontam els catalanoparlants.

Finalment, la vicepresidenta Bibiloni i responsable de la xarxa territorial de l’OCB, ha agraït la tasca de suport de les delegacions de l’Obra i dels centenars de voluntaris que el fan possible.© 2022 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat