OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
L’OCB celebra l’inici de les emissions d’À Punt
L’OCB celebra l’inici de les emissions d’<i>À Punt</i>

Quatre anys després del tancament de Ràdio i Televisió Valenciana comença l’emissió de la nova ràdio pública del País Valencià “À Punt”. A parer d’Empar Marco, directora general de la Societat Valenciana de Mitjans de Comunicació, “tots els programes de la graella compleixen amb la filosofia del projecte, és a dir, comptem amb continguts de proximitat i servei públic”.

Cal recordar que aquesta ràdio pública forma part de La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), entitat pública creada el 15 de juliol de 2016 amb l’objectiu de satisfer les necessitats d’informació, cultura, educació i entreteniment dels ciutadans i ciutadanes i la societat del País Valencià.

Des de l'Obra Cultural felicitam  tot l'equip que ha fet possible poder tenir uns mitjans públics de qualitat i en valencià. És, sens dubte, una molt bona notícia pels catalanoparlants que, d'aquesta manera, veim incrementada l'oferta de mitjans de comunicació en català arreu del país.

Coratge i encerts!© 2021 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat