OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
ANTÒNIA VICENS I PICORNELL, ENHORABONA!
ANTÒNIA VICENS I PICORNELL, ENHORABONA!
L'Obra Cultural Balear felicita Antònia Vicens i Picornell que ha rebut el Reconeixement de Mèrits 2022 que concedeix, anualment, l'Escola Municipal de Mallorquí de Manacor. L'Escola de Mallorquí de l’Ajuntament de Manacor li ha volgut reconèixer el seu compromís amb la llengua catalana i l’aportació a la seva difusió en l'àmbit de la producció literària.
L'escriptora de Santanyí que començà a fer-se un nom dins la literatura catalana quan guanyà el premi Sant Jordi amb la novel·la 39º a l'ombra (1968), ha rebut altres guardons com la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya (1999) i el Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears (2004). És sòcia d'honor de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Medalla d'Or de l'Ajuntament de Palma, Medalla d'Or de l'Ajuntament de Santanyí i Premi Josep M. Llompart de l'Obra Cultural Balear.
El president de l'OCB, Joan Miralles i la vicepresidenta, Lena Serra. Han assistit a l'acte que ha tengut lloc al Teatre de Manacor.


© 2022 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat