OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
PREPARANT LA NIT DE LA CULTURA 2017
PREPARANT LA NIT DE LA CULTURA 2017

Temps per als darrers retocs a la Nit de la Cultura 2017 de l’Obra Cultural Balear que se celebrarà el proper dijous dia 28, a partir de les 20h, en el Teatre Principal de Palma. La gala serà retransmesa en directe per IB3 a través d’streaming i en diferit el proper dissabte dia 30 a les 23.20 h.

En el decurs d’aquesta Nit es lliuraran els Premis 31 de Desembre 2017 que, en la seva 31ena edició, són el següents: Premi Francesc de B. Moll, Setmanari El Iris, de Ciutadella. Premi Josep M. Llompart, Maria Barceló i Crespí. Premi Emili Darder, Magisteri Teatre-Mag de Poesia. Premi Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Joana Gomila i Sansó. Premi Bartomeu Oliver, Jaume Llabrés i Aina Pascual. Premi Miquel dels Sants Oliver, Somnis compartits. La identitat mallorquina a debat. Premi Aina Moll i Marquès, Maria M. Gelabert i Miró. I Premi Gabriel Alomar, Jordi Cuixart i Navarro, i Jordi Sànchez i Picanyol.

Quant a les intervencions musicals hi seran Roger Mas, del Principat de Catalunya, i Borja Penalba i Mireia Vives, del País Valencià. El Projecte Cruïlles incorpora intèrprets de les quatre illes: Maria Josep Cardona, de Formentera; Isidor Marí, d’Eivissa; Anna Ferrer, de Menorca; i Miquel Brunet, de Mallorca.

La gala serà presentada per la periodista Maria A. Serra.© 2021 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat