OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
PROGRAMA 'TOTS PLEGATS'
PROGRAMA 'TOTS PLEGATS'

Dissabte 7 de març es va fer, a Can Alcover, la festa de presentació de 'Tots plegats', el programa d’activitats interculturals de l’Obra Cultural Balear que té com a objectiu acostar catalanoparlants i no catalanoparlants a la cultura i els costums de Mallorca i oferir un espai als que aprenen català perquè el puguin practicar.

A l'acte, hi ha parlat el president de l'entitat, Josep de Luis, que va agrair l'esforç de totes les persones que, ja adultes, es llancen a aprendre la llengua pròpia de les Illes Balears. També ha intervengut el directiu responsable de la comissió intercultural de l'OCB, Mahécor M'bengue, que ha recordat que ja s'han fet altres edicions del programa, que ell mateix en va ser un dels usuaris, i que aprendre català li ha servit molt. Finalment ha parlat la coordinadora del programa, Aina Quintana, que ha avançat les properes activitats que s'organitzaran.

La festa va ser amenitzada per l'actuació de Rumba Katxkai, que va fer ballar els assistents amb les seves cúmbies i els seus ritmes caribenys.

El programa 'Tots plegats' oferirà als seus usuaris activitats gratuïtes com una visita guiada al castell de Bellver, un taller de gloses, un taller gastronòmic o un taller d'instruments de música tradicionals.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través del correu culturalbalear@gmail.com o al telèfon 971 72 32 99.© 2022 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat