OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
L'Obra Cultural Balear presenta el calendari 2021
Aquest dimecres, 23 de desembre, a Can Alcover, s'ha fet la presentació del calendari que edita cada any l'Obra Cultural Balear. A la roda de premsa on hi han participat Miquel Amengual, membre de la Junta Directiva de l'OCB, Sara Martínez Moll, filla de Pere Pavia(acompanyada d'altre membres de la família), i Josep de Luis, president de l'entitat.
 
Enguany el calendari està dedicat a l'escriptora pollencina Xesca Ensenyat i a l'artista Pere Pavia, dues figures de la cultura mallorquina, i els socis el podran recollir a Can Alcover o a la seva delegació de l'OCB.
 
L'edició del calendari de l'Obra Cultural Balear és un esdeveniment anual esperat per tots els socis. L'any passat, estava dedicat a la filòloga Aina Moll, se'n varen repartir més de 3.500 còpies a tot Mallorca a través de les diferents delegacions de l'OCB i també, durant la Nit de la Cultura. El calendari s'edita des del 1967 de manera ininterrompuda.
 
Podeu recuperar la roda de premsa aquí:
 


© 2021 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat