OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
PALMA, TÉ REMEI? 50 PROPOSTES PER MILLORAR LA NOSTRA CIUTAT
PALMA, TÉ REMEI? 50 PROPOSTES PER MILLORAR LA NOSTRA CIUTAT

Divendres dia 21 de juliol, a la seu de l'associació ARCA, va tenir lloc la presentació del treball conjunt realitzat per Fundació Gadeso, Col·lectiu Alternatives (Ateneu Pere Mascaró, Fundació Emili Darder i Fundació Gabriel Alomar), Cercle d'Economia de Mallorca, ARCA, l'Obra Cultural Balear i Palma XXI, que du per títol "Palma té remei? 50 propostes per millorar la nostra ciutat al segle XXI".

Es tracta d'un document elaborat a partir d'un intens debat dut a terme el passat mes de juny, on hi participaren persones pertanyents a un important grup d'entitats. Fruit d'aquesta feina prèvia s'ha redactat un conjunt de propostes, comptant també amb la col·laboració de la UIB, la Fundació Impulsa, el Grup d'Opinió d'Arquitectes i el GOB.

A l'acte hi foren presents Antoni Tarabini (Fundació Gadeso), Jaume Mateu (OCB), Miquel Roselló (Col.lectiu Alternatives), Andreu Rotger (Cercle d'Economia de Mallorca), Pere Ollers (ARCA) i Jaume Garau Salas, president de Palma XXI.© 2021 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat