OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
Tomeu Martí i Florit participarà en el Fòrum OCB fent 15 propostes per la llengua, la cultura i la cohesió social
Tomeu Martí i Florit participarà en el Fòrum OCB fent 15 propostes per la llengua, la cultura i la cohesió social

El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, ja és tot un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear obrirà un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país.

Aquest dijous, 18 de març, és el torn de Tomeu Martí i Florit, que farà un seguit de propostes per millorar la situació lingüística, cultural i social de les Illes Balears.

Segons ha informat l'entitat, el programa sencer de conferències constarà d'un total de 20 sessions repartides entre els dijous d'entre el març i el juliol.

La conferència serà en línia mitjançant el canal de YouTube i la pàgina de Facebook de l'Obra Cultural Balear a les 19 hores.

Les sessions passades (amb Guillem Morro i Catalina Amengual) es poden recuperar al canal de Youtube de l'entitat.© 2021 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat