OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
Caterina Canyelles presentarà el seu llibre Masclisme i Cultura Jurídica, dijous al Fòrum OCB
Caterina Canyelles presentarà el seu llibre Masclisme i Cultura Jurídica, dijous al Fòrum OCB

El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, ja és tot un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear obre un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país. I enguany també sobre Germanies en commemoració del 500 aniversari.

Aquest dijous, 20 d'abril, és el torn de Caterina Canyelles i GamundíDoctora en Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Barcelona (2019) i Enginyera Tècnica en Informàtica de Gestió per la Universitat Politècnica de Catalunya (2006). Així mateix, és màster en Antropologia i Etnografia per la Universitat de Barcelona (2011) i ha cursat el Postgrau en Estudis de Gènere a la Pontificia Universidad Católica del Perú (2009).

Caterina presentarà el llibre Masclisme i Cultura Jurídica, l'origen del qual és la tesi doctoral Masclisme i cultura jurídica. Una etnografia del procés judicial de la violència de gènere, dirigida per Ignasi Terradas i Mari Luz Esteban.

El programa sencer de conferències consta d'un total de 20 sessions repartides entre els dijous d'entre el març i el juliol. Les sessions passades (amb Guillem Morro, Catalina Amengual, Tomeu Martí Toni Gisbert, Toni Lluís Reyes i Antoni Rodríguez) es poden recuperar al canal de Youtube de l'OCB.

Gamundí.png

La conferència serà en línia mitjançant el canal de YouTube i la pàgina de Facebook de l'Obra Cultural Balear a les 19 hores.

 
 
 


© 2021 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat