OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
Llengua i mitjans de comunicació, els protagonistes del Fòrum OCB d'aquesta setmana
Llengua i mitjans de comunicació, els protagonistes del Fòrum OCB d'aquesta setmana

El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, ja és tot un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear obrirà un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país. I enguany també sobre Germanies en commemoració del 500 aniversari.

Aquest dijous, 8 d'abril, és el torn de Toni Lluís Reyes, llicenciat en filologia catalana i en art dramàtic. Actor de diverses sèries d'IB3 i ha treballat també adaptant a la televisió la novel.la Amor de Cans de l'escriptora manacorina Maria Antònia Oliver.

El programa sencer de conferències consta d'un total de 20 sessions repartides entre els dijous d'entre el març i el juliol. Les sessions passades (amb Guillem Morro, Catalina Amengual, Tomeu Martí i Toni Gisbert) es poden recuperar al canal de Youtube de l'OCB.

La conferència serà en línia mitjançant el canal de YouTube i la pàgina de Facebook de l'Obra Cultural Balear a les 19 hores.

 

 


© 2021 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat