OCB
ACTUALITAT NOT═CIA
Bartomeu Mestre "Balutxo" i Joanot Colom. Els protagonistes del F˛rum d'aquesta setmana.
Bartomeu Mestre
Avui a les 19 hores tendrà lloc el primer Fòrum OCB del mes de juny i el ponent serà Bartomeu "Balutxo", nascut a Felanitx. És escriptor i investigador, i forma part de les comissions cíviques del Tricentenari (1715-2015) i de Germanies500. La seva pàgina web: https://blocs.mesvilaweb.cat/balutxo/.
 
El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, ja és tot un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear obre un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país. I enguany també sobre Germanies en commemoració del 500 aniversari.

El programa sencer de conferències consta d'un total de 20 sessions repartides entre els dijous d'entre el març i el juliol. Les sessions passades (amb Guillem Morro, Catalina Amengual, Tomeu Martí Toni Gisbert, Toni Lluís Reyes, Antoni Rodríguez, Maria Margalida Perelló, Isidor Marí, Josep Costa, Marcel Mauri...) es poden recuperar al canal de Youtube de l'OCB.


© 2022 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   TelŔfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat