OCB
ACTUALITAT NOT═CIA
ApolĚl˛nia Serra presenta el seu poemari a Ciutadella
ApolĚl˛nia Serra presenta el seu poemari a Ciutadella

El 5 de juny, a les 20.00 hores, es presenta a Ciutadella el poemari ‘Anatòlia o el viatge de fer i desfer trunyelles’, publicat per l’escriptora Apol·lònia Serra a l’editorial Ifellbook. El Centre Cultural Can Saura (Ciutadella) acollirà la lectura dramatitzada dels poemes del llibre publicat l’any 2020, el qual compta també com a padrina jove amb l’escriptora Maria Antònia Oliver, qui també n’ha fet el pròleg.

 

El vincle de l’autora, Apol·lònia Serra, amb Menorca, i més concretament amb Ciutadella, és molt antic i la lliga de forma directa per tots aquells mesos d’estiu de joventut que allà hi va viure. “La meva satisfacció per poder presentar el poemari aquí em neix de ben endins”, ha declarat la pròpia Apol·lònia Serra.

 

Serra és professora de filosofia i actriu, aquestes són les seves professions, i aquest llibre és el seu primer poemari. Després de exhaurir tots els exemplars de la primera edició, ara es vol treure una segona edició juntament amb un àudio-llibre, del qual en sabrem més properament.

 

L’acte tendrà lloc el dissabte cinc de juny, a les 20.00 hores, al Centre Cultural Can Saura de Ciutadella (Menorca), està organitzat per l’Obra Cultural Balear i compta amb el suport de la Fundació Baleària. Degut a les restriccions l’aforament d'aquest acte és limitat i serà imprescindible inscriure's prèviament a l'entrada de l'acte. L'aforament anirà completant-se per ordre d’arribada, per la qual cosa recomanam acudir-hi amb antel·lació.© 2022 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   TelŔfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat