OCB
ACTUALITAT NOT═CIA
Josep Costa presentarÓ demÓ el seu llibre a Can Alcover
Josep Costa presentarÓ demÓ el seu llibre a Can Alcover
Demà a les 19 hores a Can Alcover, Fòrum OCB presencial amb l'eivissenc Josep Costa, que presentarà el seu llibre Eixamplant l'Esquerda.
 
Josep Costa, professor associat i investigador de l’àmbit de Teoria Política al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra. 
És lletrat de carrera a una administració pública, però actualment fa de diputat i vicepresident primer del Parlament de Catalunya. Està ultimant la seua tesi doctoral sobre la legitimitat del nacionalisme en estats plurinacionals. Publica regularment articles d’opinió i difusió en mitjans de comunicació.

És Llicenciat en Dret i DEA en Ciències Polítiques i Socials per la UPF. Ha estat Visiting Researcher al Centre for Comparative Studies in Race and Ethnicity de la Universitat de Stanford (EUA), al Forum for Philosophy and Public Policy de la Queen's University (Canada) i, breument, a la Universitat d’Edimburg (Escòcia). Ha participat en multitud de conferències, congressos i projectes d’investigació i és autor de diversos articles sobre els reptes que comporta la diversitat cultural i nacional a les democràcies liberals.
 
Per venir al Fòrum presencial cal inscripció prèvia a: ocb@ocb.cat


© 2022 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   TelŔfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat