OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
Les principals entitats culturals de les Balears signen un manifest manifest per la Llengua, la Cultura i el País

L’Institut Menorquí d’Estudis, l’Institut d’Estudis Eivissencs, l’Obra Cultural de Formentera, els Joves de Mallorca per la Llengua i l’Obra Cultural Balear han celebrat aquest cap de setmana una trobada a Formentera per a establir sinergies i treballar conjuntament en materia de cultura, llengua i país.

L’acte central de la trobada es va dur a terme el divendres 11 de juny al centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ i consistí en una taula rodona sota el títol ‘Avancem Junts. Per la Cultura, la Llengua i la Cohesió Social’.

Fruit d’aquesta trobada, sorgí la Declaració de la Xarxa per la Llengua, la Cultura i el País que contempla punts com ara garantir que tots els residents de les Balears puguin conèixer la llengua catalana, blindar el dret d’accés a la cultura, així com treballar conjuntament per una societat cohesionada, entre d’altres.

Pel que fa a la segona jornada de la trobada, dissabte les associacions celebraren una reunió de feina interna amb l’objectiu de programar actes i tasques conjuntes, així com fixar una calendarització d’actes.© 2022 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat