OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
Entitats, sindicats i partits valoren conjuntament què fer amb l’ordre FOLC que rebaixa els requisits de català

Aquest dilluns s’han trobat l’esquerra sobiranista, el Pi, els sindicats de país i les entitats lingüístiques


Aquest dilluns s’han reunit les entitats Obra Cultural i Plataforma per la Llengua, els sindicats STEI Intersindical, Alternativa i UOB, les formacions polítiques MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca, el Pi i Ara Eivissa i, també, Jaume Guiscafrè, director del departament de filologia catalana i lingüística general de la UIB. Ho han fet a través de videoconferència amb la intenció d’analitzar què fer davant l'eliminació del requisit de conèixer la llengua catalana per a exercir d'ensenyant al Conservatori Superior de Música i Dansa i a l’Escola d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB)


La mesura, impulsada unilateralment pel PSOE des del Govern de les Illes Balears, ha provocat la indignació dels partits de l’esquerra sobiranista, el Pi, els sindicats i les entitats lingüístiques que han decidit trobar-se per a dissenyar els passos a seguir.


Tal com s’ha establert a la reunió d’avui, els participants valoren tant la via política com la judicial per a aturar la coneguda com a ordre FOLC.
© 2022 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat