OCB
QUI SOM? JUNTA DIRECTIVA
La Junta Directiva de l'OCB

Josep de Luis Ferrer, president. Llicenciat en Dret (UIB). Advocat (en exercici) i empesari. Ha estat membre de la Comissió Executiva de l'associació Joves Empresaris. Ha format part de la Junta Directiva d'OCB. És col·laborador habitual de distints mitjans de premsa escrita, ràdio i televisió. 

Caterina Soler Gelabert, secretària. Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments a la UCAM, responsable de qualitat en una empresa del sector agroalimentari. 

Cati Eva Canyelles Mas, vicepresidenta. Llicenciada en Psicologia. Màster en psicologia clínica i salut. Experta en psicologia mèdica i medicina psicosomàtica. Membre de l'OCB de Sóller. 

Jaume Fiol i Pol, tresorer. Va estudiar Empresarials a la UIB. Militant d'organitzacions polítiques com la JNI, JNM i UM. Gerent de diverses empreses. 

Aina Vidal Montserrat, vocal. Estudiant de Ciències Polítiques i redactora del dBalears. Membre del Grup Blanquerna i de la campanya "Mallorca Lliure". 

Antoni Llabrés Fuster, vocal. Professor titulat de Dret penal a la Universitat de València. Ha estat director del Servei de Política Lingüística de la UV. 

Joan Mir Obrador, vocal. Professor d'economia (UIB) i responsable a les balears de la Universitat Catalana d'Estiu. Impulsor de seminaris sobre la cohesió social. 

Mateu Català Horrach, vocal. Graduat en Llengua i Literatura Catalanes (UIB), membre de Sa Revolta i cofundador de la revista Marsoc. 

Miquel A. Grimalt Vert, vocal. Manacorí llicenciat en els estudis superiors de Dret i Filologia. Professor d'educació secundària i advocat. 

Miquel Amengual Bibiloni, vocal. Llicenciat en Història (UIB) i doctorat en Demografia (UAB). President de la delegació de l'OCB de Pollença. 

Maria A. Ferrer Vidal, vocal. Responsable de la biblioteca de Santa Maria del Camí i membre activa de la delegació de l'OCB del mateix municipi. 

Mahecor Mbengue, vocal. Va estudiar Història contemporània. És un dels impulsors del programa d'aprenentatge de llengua catalana "Tot plegats". 

© 2020 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat