OCB
FES-TE'N SOCI
Per què fer-se soci de l'Obra Cultural Balear?

Per què volem convidar-te a fer-te soci de l'Obra Cultural Balear?
L'Obra Cultural Balear és una entitat sense ànim de lucre que fa feina per defensar la llengua catalana, la cultura i el país. Gràcies a les aportacions anuals dels nostres socis, podem dur a terme projectes culturals i campanyes de sensibilització lingüística. Si encara no n’ets soci, et necessitam! Només si som molts podrem defensar els nostres drets lingüístics.
Et proposam 10 motius pels quals és fonamental ampliar el nombre de socis:

01. Perquè una societat civil forta, independent i ben organitzada és la millor garantia i el millor reforç per al sistema democràtic.
02. Perquè cal continuar treballant perquè la llengua i la cultura catalanes assoleixin la plena normalitat com a llengua i cultura pròpies de les Illes Balears.
03. Perquè encara hem d’assolir el reconeixement de drets bàsics com a poble.
04. Perquè l’OCB ha estat, és i serà l’entitat de referència de la societat civil de les Balears pel que fa a llengua i cultura.
05. Perquè des de l’Obra volem afavorir que els nouvinguts puguin compartir el treball, la llengua i la cultura del país.
06. Perquè cal treballar per un model de país sostenible, just i solidari, i denunciar qualsevol discriminació.
07. Perquè avui és més necessari que mai defensar i protegir el nostre patrimoni històric i cultural.
08. Perquè és la millor manera de fer sentir la veu de la nostra cultura a Espanya i a Europa.
09. Perquè per defensar les causes justes hi ha molta gent, però les Illes Balears només ens tenen a nosaltres.
10. Perquè, ara més que mai, cal fer sentir la nostra veu, cal reforçar l’Obra!

Una altra manera d’ajudar-nos és fer-te voluntari o fer una donació.
Recordau que les quotes de soci de l'Obra Cultural Balear i les donacions a l'entitat són deduïbles a la declaració de la renda. Es tracta de la deducció autonòmica per donacions a determinades entitats que tenguin l’objectiu de fomentar la llengua catalana, que preveu una deducció del 15% de les donacions dineràries que es facin durant el període impositiu, fins al límit del 10% de la quota íntegra autonòmica, a entitats que fomentin la llengua catalana, com és el cas de l'OCB.
Ajuda'ns, participa amb nosaltres. Fes-te soci de l'Obra Cultural Balear!


© 2022 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat