L’OBRA CULTURAL BALEAR DEFENSA UNA GESTIÓ ÈTICA I SOSTENIBLE

El compromís amb el país implica ser autoexigents i exemplars amb cadascuna de les nostres actuacions. La gestió ètica, sostenible i democràtica de les entitats culturals i no lucratives, com és el cas de l’Obra Cultural Balear, és un factor d’identitat que contribueix a enriquir la marca de país.  

A l’Obra Cultural Balear donam la mà a les empreses del tercer sector i locals. Les alternatives de producció i consum que contribueixen a la diversificació econòmica i a la producció local, amb cura de les persones i l’entorn, és una realitat que es diu Economia Social i Solidària (ESS).

Per aquest motiu, durant les dues properes setmanes difondrem alguns conceptes i exemples senzills i pràctics per avançar cap a un país socialment responsable.