La Nit de la Cultura 2022 aterra al Teatre Principal d’Inca

La gala, enguany presentada per Antoni Mateu i Marta Bergas, comptarà amb l’actuació de David Cabot, Cap Pela, Gemma Mar o David Alegret, entre d’altres sorpreses encara per revelar. Tot plegat, en una cerimònia carregada de simbolisme, ja que consolida la celebració del 60è aniversari de l’Obra Cultural Balear.

Cartell de la Nit de la Cultura 2022

Històricament, els Premis 31 de Desembre han viatjat des del Teatre Principal de Palma fins al de Maó, trepitjant els escenaris d’Artà, Manacor, Alcúdia o sa Màniga. Aquest curs, i coincidint amb la commemoració del 60 anys d’història de l’entitat balear, s’enceta un nou episodi: la Nit de la Cultura 2022 aterra al Teatre Principal d’Inca.

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 17 de desembre a les 19.30h i comptarà amb la col·laboració d’IB3 i el Canal 33. Així com també tindrà el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament d’Inca.

Aquesta setmana, tot just acabat el termini per a la presentació de candidatures als premis, el jurat ha duit a terme la seva primera reunió, que ha servit per iniciar el camí cap al veredicte definitiu. A més, en aquests moments les entrades ja estan a la venda al web del Teatre Principal d’Inca i ja s’han confirmat algunes actuacions musicals com David Cabot, Cap Pela, Gemma Mar o David Alegret. En les properes dates s’avançaran més detalls de l’esperada Nit de la Cultura 2022, així com dels nous guardonats amb els Premis 31 de Desembre.