L’OCB denuncia la retolació en castellà del tanatori de Son Valentí

Arran dels fets que varen tenir lloc la setmana passada, mitjançant els quals es van canviar els rètols de les instal·lacions del tanatori de Son Valentí per a incorporar-hi la retolació en castellà, l’Obra Cultural Balear denuncia que desobeeix el Reglament actual i vigent de Normalització Lingüística.

L’Obra Cultural Balear exigeix que l’Empresa Funerària Municipal de Palma mantengui en català la retolació del tanatori, dels aparcaments i de les oficines, tal com ordena el Reglament de Normalització Lingüística de l’Ajuntament (BOCAIB núm. 131, de 20/10/87), a l’article 5è. 

En defensa del patrimoni lingüístic que ens identifica, l’OCB recorda la necessitat d’ajustar els usos lingüístics de les dependències i del serveis municipals a la normativa. 

De la mateixa manera, la delegació de l’Obra Cultural de Palma demana als polítics al capdavant de les institucions de Ciutat que tenguin cura i respecte cap als catalanoparlants i que s’ajustin a la normativa lingüística vigent que garanteix els seus drets.